Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cennet Otopark inşaatı başlıyor

İsmetpaşa Mahallesi’nde Atatürk Caddesi

İsmetpaşa Mahallesi’nde Atatürk Caddesi üzerinde yer alan alana toplam 5 bin 473 metrekarelik 2 parsel üzerine inşa edilecek olan Katlı Otopark ve İş Merkezi’nin açılması uzun zamandır planlanıyordu. Kale Bayar İnşaat’ın sahibi Mustafa Bayar, Çanakkalelilere tahliye kararının müjdesini verdi.

İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan ve Cennet Otoparkı olarak adlandırılan, toplam 5 bin 473 metrekarelik 2 parsel üzerine inşa edilecek olan Katlı Otopark ve İş Merkezi’nin çalışmaları yakın zamanda başlıyor. 7 katlı ve 700 araç kapasiteli Cennet Otoparkı’nın kentin park sorununa büyük oranda çözüm olması bekleniyor.

Mustafa Bayar’ın gazetemize yaptığı açıklamaya göre; Cennet Otoparkı’nın yapılacağı alanın hemen yanında bulunan otoparkın tahliye kararı, yargıdan çıktı. Otoparkın boşaltılmasının ardından hemen çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Bayar, konuyu şöyle anlattı: “Çanakkale Belediye Başkanı’nın Ak Parti’li olmama rağmen iki ihale reva gördüğü, birincisinin bittiği ikincisinin de Cennet Plaza adı altındaki projenin olduğu biliniyor an itibariyle Çanakkale yerel basının da otopark sorununu dile getirdiği dünyada, 126 tane iş yeri ve ofisin, 700’ü aşkın otoparkın olduğu projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda yüce yargımız tahliye kararını vermiştir. En kısa zamanda başlayacağız. Tahliye kararı var olan açık otoparkın tahliyesi için verilmiştir. Yakın zamanda başlamak istediğimizi söylemek isterim.”

“ÇANAKKALE HALKINI ÜZMEYECEĞİZ”
Bayar; son olarak, Cennet Otoparkı’nın fiyatlarının da Çanakkale halkını üzmeyecek şekilde planlanacağı sözünü vererek; “Burada da Çanakkale Esnaf Odası’nın belirlediği rakamların dışına çıkmayarak, Çanakkale halkını üzmeyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Çanakkale halkı isterse ve sağlık el verirse Çanakkale’yi baştan inşa edebileceğimi söyleyebilirim.” dedi.

Yıldız Sağlam – Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech