Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BTP’den CHP’ye Ziyaret  

  BTP Çanakkale İl

 

BTP Çanakkale İl Başkanı Şehabettin Kısa ve BTP Basın ve Propaganda Sorumlusu Erkan Altın, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Çanakkale İl başkanı Şehabettin Kısa ve BTP Basın ve Propaganda Sorumlusu Erkan Altın, Prof. Dr. Haydar Baş’ın 10 Kasım tarihinde çıkan “Hoş geldin Atatürk” adlı kitabın tanıtımıyla ilgili olarak Çanakkale CHP Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

BTP Çanakkale İl başkanı Şehabettin Kısa, birçok kesim tarafından ilgiyle okunan kitabın 4.baskısının dağıtımına başlandığını dikkat çekerek, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın uzun zamandır merakla beklenen ‘Hoş geldin Atatürk’ kitabı 10 Kasım tarihinde okuyucusuyla buluştu. Atatürk vatandır ve Ehl-i Beyt çıkışları ile ülkemizde dengeleri değiştiren, taşları yerine oturtan, 46 adet eser sahibi, ilim fikir ve siyaset adamı Prof. Dr. Haydar Baş’ın son kitabı, büyük ilgi gördü. İlk baskısı hemen tükenen kitabın imza gününde izdiham derecesinde ilgi yaşandı. Kitabın 4’üncü baskısının dağıtımına başlanmıştır. Genel Başkanımız Haydar Baş, bu eserinde bütün ezberlerin bozulacağını, Atatürk hakkında bilinmeyen ve gizlenen gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını söylemiştir” şeklinde konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Çanakkale İl başkanı Şehabettin Kısa bu anlamlı nezaket ziyaretinin ardından, “Sayın Haydar Baş’ın böyle bir eseri ortaya koyması biz Atatürkçüler tarafından sevindirici ve gurur verici. Teşekkür ederim” diyen Çanakkale CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’a Prof.Dr.Haydar Baş’ın “Hoşgeldin Atatürk” kitabını takdim etti.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech