Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozcaada El Ele

Bozcaada Belediyesi’nin uzun süredir

Bozcaada Belediyesi’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı Bozcaada El Ele projesi, dünden itibaren hayata geçti. Projenin ilk aşaması olarak “Hemşehrilik Hukuku” kapsamında Bozcaadalılara özel Halk Kart çıkartılacak.

Ülkenin sayılı adalarından turizm cenneti Bozcaada’da, Belediye Başkanlığı tarafından Bozcaada El Ele projesi başlatıldı. Proje kapsamında Bozcaadalı vatandaşlara Halk Kart çıkartılacak. İhtiyaç fazlası, kullanılabilir durumda her türlü eşya ve malzemenin belediyeye ait sosyal markette belirli bir düzende toplanarak kayıt altına alınması, yine belirli bir düzen ve mahremiyet içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara bedelsiz ulaştırılması, projenin temelini oluşturuyor.

Bu proje kapsamında, adada bulunan Gümüş Otel altındaki Bozcaada Belediyesine ait boş durumdaki dükkanlardan bir tanesi tadilattan geçirilerek sosyal market oldu. Proje yardımlaşma ve paylaşmayı, sende olan fazlanın bir başkası için ihtiyaç olabileceğini fark edebilmeyi hedefliyor.

Projenin ilk aşaması olan Halk Kart sahipleri ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz konu ile ilgili, “Hemşerilerimizin yaşamını bir nebze kolaylaştırmak için yaz kış adada yaşayarak hem cefasını çekip hem sefasını süren adalılar için üretilen bu kart, önümüzdeki dönemde daha birçok hizmet ile ilintilendirilecek ve sağladığı avantajlar giderek büyüyecek. Bozcaada Belediye Başkanlığı adına Halk Kart’ın hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech