Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılın ilk günü denize girdi

Kentte uzun zamandır esnaflık

Kentte uzun zamandır esnaflık yapan 36 yaşındaki Anıl Deniz Polat, yeni yıla dinç bir ruh ve bedenle girmek istediğini belirterek Yat Limanının arkasındaki kayalıklardan denize girdi.

Çanakkale’de uzun yıllardır esnaflık yapan 36 yaşındaki Anıl Deniz Polat, denize kıyısı olan bir kentte deniz sporlarına daha çok ilginin olması gerektiğini belirterek, kendini yaklaşık 10 derece sıcaklıktaki deniz sularına bıraktı. Geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Yılın İlk Günü Deniz Girme’ etkinliğini Anıl Deniz Polat bu yıl tek başına gerçekleştirdi. Anıl Deniz Polat’ın Marina İskelesi’nde Kayaklıklar bölgesinde yaptığı etkinliği çok sayıda vatandaş da alkışlarla destekledi.

“SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM”

Polat, denize girmeden önce yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Buraya yeni yıla dinç bir ruh ve dinç bir bedenle girmek için deniz girme etkinliğini gerçekleştirmek adına geldim . Arkadaşlarıma  burada bana destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki yıl da yine burada denize gireceğim. Hedefim bunu gelenek haline getirmek. Sağlıklı yaşama dikkat çekmek  istiyorum. Sağlıklı yaşadığım için hiç zorlanmadım. Bir sahil kenti olan Çanakkale’de denize daha çok girilmesinden ve deniz sporlarına daha fazla ilgi duyulmasından yanayım. Bunun için elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bilhassa gençlerin boş zamanlarında deniz sporlarına daha çok alaka göstermesinin gerektiği kanaatindeyim. Böylece kötü alışkanlıklardan da uzak durmuş olacaklar.”

Polat, yeni yılın tüm dünyaya ve Türkiye’ye huzur, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde de bulundu. Ardından kayalıklardaki iskeleden kendinin Boğaz’ın soğuk sularına bırakan Polat, bir süre yüzdükten sonra denizden çıktı. Etkinliği merakla ve ilgiyle izleyen vatandaşlar ise cep telefonlarıyla bu anları ölümsüzleştirdi.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech