Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

2018’e omuz omuza

Çanakkale birlikte barış içerisinde 2018 yılını genci, yaşlısı, emeklisi, öğrencisi omuz omuza karşıladı. Kentte, Kepez yılbaşı sokağında ve kordonda renkli görüntüler oluştu.

Çanakkale’de 2018 coşkuyla karşılandı. Kentte aynı zamanda farklı yerlerde etkinlikler düzenlendi. Çanakkale kordonda kentliler sokaklara akın etti. Kordonda dün gece 00.00’da 2018’in ilk havai fişekleri gök yüzünü süsledi.

Kordondan ziyade barlar sokağında ve barlar sokağında bulunan hayat sokağı da 2018’e hızlı giriş yaptı. Kentte hemen hemen tüm barlarda ve kafelerde yeni yıl eğlenceleri ve etkinlikleri düzenlendi. Yılbaşını sokakta geçiren de yeni yıla evinde giren de her zamanki gibi kendi coşkusunu yarattı ve yaşattı.

Yeni yıla coşkuyla giren mekanlardan biri de Kepez’de bulunan yılbaşı sokağı oldu. Yüzlerce insan akşam saatlerinde yılbaşı sokağında yer aldı, geceyi birlikte geçirdi. Yılbaşı sokağında Çanakkale’de bulunan yerel gruplar da sahne aldı. Yerel müzik gruplarının çaldığı parçalar eşliğinde Çanakkaleliler genci, yaşlısı, öğrencisi, emeklisi bir yılı daha omuz omuza karşıladı.

Kentte gece boyunca olumsuz herhangi bir haber ve görüntü oluşmaması vatandaşın takdirini topladı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech