Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otopark sorunu bezdirdi

Kentteki otopark sorununa çözüm

Kentteki otopark sorununa çözüm olarak kullanılan kapalı pazar yeri otoparkı yaraya merhem olamadı. Pazar kurulan günlerde park alanında yaşanan yoğunluk vatandaşı bezdirdi. Vatandaş kentte otopark sorununa kalıcı ve uzun ömürlü çözüm bekliyor.

Kentte günden güne hissedilen başlıca sorunlardan biri Otopark sorunu. Kentte otopark alanlarının azlığı araç sahiplerini şehrin içinde kara kara düşündürüyor. Araç sahibi olmayanlar ise küçük şehirde, her yere yürüyerek gidilen yerde araca ne gerek var diye düşünüyor.

Hal böyle olunca kent merkezinde içinden çıkılamaz bir park sorunu ortaya çıktı. Ortada olan sorun daha da arttı. Kentin pazar kurulduğu günler yoğun bir şekilde kullandığı kapalı pazar yerinin otoparkı bu soruna bir nebze çözüm üretti. Pazar kurulmadığı günler vatandaşlar araçlarını geniş alana park ederken, pazar kurulan günlerde boş yer bulmak mümkün olmadı.

Salı günü pazar alanının otoparkında oluşan yoğunluk nedeniyle araçlar yer bulmakta zorlandı. Pazar esnafının araçlarının park edildiği yer ile vatandaşın park ettiği yer farklı olsa da ortaya karışık görüntüler çıktı. Pazar esnafının araçlarının park edildiği yere araç bırakan vatandaşlar alanda sıkışıklığa davetiye çıkardı.

Vatandaşlar bu alanların kısıtlı olduğu ve yeterliliğinin tartışıldığı görüşünde birleşti. Kent halkı en kısa sürede Çanakkale’de otopark sorununa bir çözüm bekliyor. Kentliler sorunların çözümlerini kağıt üstünde değil, sokaklarda görmek istediklerini vurguladılar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech