Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kentte çöp sorunu

Çanakkale’nin tarihi mahallelerinden Namık

Çanakkale’nin tarihi mahallelerinden Namık Kemal Mahallesi Helvacıoğlu Sokak üzerinde yıkık bir bina alanı çöplük oldu. Oluşan görüntü kültürel miras olan mahalleye yakışmadı.

Çanakkale’nin tarihi ve kültürel mahallelerinden Namık Kemal’de bulunan Helvacıoğlu sokak üzerinde yıkık bir inşaat alanında çöpler birikti. Çöplerin birikinti ve yığıntı haline gelmesi vatandaşın tepkisini çekti. Kent içerisinde yaşanan çöp sorunlarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Bazı sokaklarda yer alan yer altı çöp konteynırları vatandaşlardan olumlu sonuçlar aldı. Vatandaşlarca oluşan kötü kokunun ve görüntünün önüne geçen yer altı konteynırlarının yaygınlaşması gerektiği vurgulandı. İnşaat alanlarının hemen hemen hepsinde biriken çöplerin sorumlusu duyarsız vatandaşlar pes dedirtti. Geçen hafta kaleme aldığımız halk sağlığı merkezinin yıkık alanının çöp dolması sonrası vatandaşlar tepki göstermişti. Çanakkale’nin çöplerle görüntüsünün ve dokusunun zarar gördüğü ve turistler içinde bu manzaraların olumsuz sonuçlar doğurduğu söylendi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech