Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İZDES 2’de Çanakkale Buluşması

İçişleri Bakanlığı tarafından İzleme

İçişleri Bakanlığı tarafından İzleme ve Değerlendirme Sistemi ‘İZDES’ projesi kapsamında, Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil’in Başkanlığında Kolin Otel’de çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen İzleme ve Değerlendirme Sistemi ‘İZDES 2’ projesi kapsamında dün sabah saat 10.00’da Kolin Otel Troya Salonu’nda çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil Başkanlığında yapılan toplantıya, Strateji Geliştirme Başkanı Yunus Sezer, Jandarma Genel Komutanlığı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, Emniyet Müdürü Murat Biber, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Nurtaç Arslan, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Ok, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular ile kentten çok sayıda STK Temsilcisi ve Muhtarlar katıldı. Projenin ikinci aşamasında ziyaret edilen 10’uncu ilin Çanakkale olduğu belirtildi.

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET SEFERBERLİĞİ

Proje, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın; “Devleti temsil etmek, milletin gönlünü kazanmakla olur” sözünden hareketle İçişleri Bakanlığı olarak Valiliklerce başlatılan ‘Vatandaş Odaklı Hizmet Seferberliği’ kapsamında bütün bürokratlarla sahaya inilip, Müsteşar Yardımcıları Başkanlığında, Bakanlığın üst düzey yöneticilerinden ve uzmanlardan oluşan 6’şar kişilik heyetlerle ziyaret programları gerçekleştirilmesi olarak nitelendirildi. Projenin amacının, yapılan toplantılar ve ziyaretlerde oluşturulacak raporlar neticesinde yerel düzeyde yönetim politikaları ve stratejileri oluşturarak, vatandaş memnuniyetini arttırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek olduğu belirtildi. Toplantının birinci bölümünde proje ile ilgili bir tanıtım yapılıp kısa bir slayt sunumu gerçekleştirildi. Toplantının ikinci bölümü ise basın mensuplarına kapalı olarak, katılımcılar arasında görüş alış verişinin yapılacağı bölüm olarak gerçekleştirildi.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech