Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balık kıvama geldi

Geçen haftalarda yanına yaklaşılamayan

Geçen haftalarda yanına yaklaşılamayan balık vatandaş için alınabilecek hale geldi. Omega deposu havaların soğuması ile bu hafta tezgahlarda 5 ve 7 TL’den alıcı buldu.

Sofraların vazgeçilmezi omega deposu balık uzun zamandır vatandaşın sofrasından uzaktaydı. Kış mevsiminde olmamıza rağmen sıcak hava dalgasının yurdu terk etmemesi üzerine balık fiyatları artış göstermişti. Geçen haftadan beri hava sıcaklıklarının düşmesinin balık üzerindeki etkisi salı pazarında hissedildi. Karadeniz’in incisi hamsi bu hafta salı pazarında 7 TL’den alıcı buldu. Vatandaş hamsiye yoğun ilgi gösterdi. Balıkçılar en çok rağbet gören balığın hamsi olduğunu söylediler. Hamsiyi sardalye takip etti.

Balık ekmekçilerin vazgeçilmez balığı sardalye tezgahta 5 TL’den alıcı ile buluştu. En çok satılan balıklarda hamsinin ardından sardalye yer aldı.

Pazar balıkçıları bu hafta fiyatların iyi olduğunu ve bu fiyatların satışlarını arttırdıklarını belirttiler. Tek sorun balık geçen seneki kadar satılmadı. Balıkçılar satışların hafta bazında iyi olduğunu ama sezonda beklenen satışın daha gerçekleşmediğini vurguladılar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech