Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tavlı Muhtarları dinledi

Vali Orhan Tavlı, İl

Vali Orhan Tavlı, İl Özel İdaresi toplantı salonunda Merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Çanakkale Valiliği haberine göre; Muhtarlar toplantısında Vali Yardımcıları Cezmi Batuk, Abdullah Köklü, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ersin Fırat, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Levent Yılmaz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, daire müdürleri hazır bulundu.

Çanakkale’nin mahalle muhtarları ve Çanakkale merkeze bağlı köylerin muhtarlarının katıldığı toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Erdal Musaoğlu ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdür Vekili Yaşar Gürsoy, trafik uygulamaları ile ilgili bilgi verdiler.

Meteoroloji Müdürü Mustafa Yıldız’ın mobil hava durumu uygulamalarıyla ilgili sunum yaptığı toplantıda 2018 Troia Yılı İcra Komitesi üyesi Armağan Aydeğer tarafından 2018 Troia Yılı ile ilgili bir sunum yapıldı.

Sunumların ardından soru cevap kısmında, muhtarlar talep ve önerilerini dile getirildiği toplantıda Vali Orhan Tavlı, taleplerin ilgili kurumlar tarafından yerine getirilmesi talimatını verdi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech