Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöpler göz aldı

Kentin farklı noktalarında aynı

Kentin farklı noktalarında aynı gün içerisinde çöp sorunu meydana geldi. Fevzipaşa Mahallesi Fatih Sokak ve Çarşı Caddesi üzerinde biriken çöpler vatandaşın gözünü aldı.

Kentin farklı noktalarında farklı zamanlarda oluşan çöp görüntüleri vatandaşın gözünü aldı. Fevzipaşa Mahallesi Fatih Sokak üzerinde biriken karton kutular dikkat çekti. Aynı gün faklı saatlerde Çarşı Caddesi üzerinde de nahoş bir görüntü oluştu. Akşam saatlerinde Çarşı Caddesi Bankalar mevkiinde büyük boyutta çöp poşetleri, karton kutular ve evsel atıklar caddenin geçiş güzergahı üzerinde birikti. Belli noktalarda Belediye ekipleri tarafından çöpler toplanmadan yığılmalar meydana geldi. Çevredeki dükkanlardan toplanma noktaları olarak kabul görülen alanlara bırakılan karton kutuların yanı sıra büyük boyuttaki çöp poşetleri rahatsız edici görüntüler oluşturdu.

Birikme meydana geldiğinde duyarsız vatandaşlarca bu alanlar suiistimal edildi. Birikintiyi gören vatandaş elindekini, cebindekini yolun üzerine bıraktı. Kentte gözle görülür şekilde bir çöp problemi yaşandığı görüldü. Dar sokaklar bu konuda handikap oluşturarak biriken çöplerin rahatsız edici boyutlarını arttırdı. Vatandaş biriken çöplerden oldukça şikayetçi oldu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech