Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arkadaşım Horoz

Sokak hayvanları konusunda kaliteli

Sokak hayvanları konusunda kaliteli adımlar atılan kentimizde, bir dostluk örneği var ki oldukça dikkat çekti. Simitçilik yapan Hasan Kenar ile Tarım İl Müdürlüğü bahçesindeki bir horoz, her öğlen buluşarak beraber yemek yiyorlar. Kenar, her gün horoz ile yemeğini paylaşmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kentimizde önceki günlerde meydana gelen ve hayvan severleri ayaklandıran hayvan zehirlenme vakalarının gölgesinde bir dostluk var ki oldukça dikkat çekti. Eski Devlet Hastanesinin arka kapısında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün önünde simitçilik yapan Hasan Kenar ilgi çekici bir dostluğa imza attı. Tarım İl Müdürlüğü bahçesinde bulunan ve Müdürlükte çalışan memurlara ait horoz ile her öğlen buluşan Kenar dostluğun temellerinin 20 gün önce atıldığını söyledi.

20 gündür her öğlen vaktinde horozla yemeğini paylaşan Kenar, poğaçasını ve simidini paylaştığı horozdan ve dostluğundan oldukça memnun olduğunu ifade etti.

“HAYVANLAR ONLARA VERİLENİ ASLA İNKAR ETMEZ”

Kenar, “10 senedir burada simitçilik yapıyorum. Aşağı yukarı 20 gün önce horoz yanıma geldi. İnsanlardan korkmayan ve ürkmeyen bir yapısı var. Sevdim ve daha sonrasında yemeğimi paylaştım. Her öğlen vaktinde gelir yemeğimizi paylaşırız. Bana iyice alıştı. Kendisini sevdirir ve uysal bir yapısı vardır. Öğlenleri birlikte simit ve poğaça yiyoruz. Hayvanlar dostluğu ve sevgiyi anlarlar. Hiçbir zaman onlara verileni inkar etmezler” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech