Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kentin nabzı

Kent soğuk bir hava

Kent soğuk bir hava ile başladığı hafta sonunu bir nebze de olsa sıcak hava  ile kapattı. İşte size kentin değişik noktalarından kareler…

Kent haftanın ilk gününü oldukça soğuk bir hava ile geçirdi. Ancak Salı gününden itibaren güneş yüzünü göstermeye başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışan ekipler kentin her noktasını özenle temizlemeye devam etti.  Temizlik konusunda yılmış bir vatandaşta önce pasajı temiz tutalım diyerek vatandaşları uyarsa da  notun altına not koymayı ihmal etmedi.

Çarşı caddesinde klarnet çalarak para kazanan aynı zamanda insanları eğlendiren bir müzisyen vatandaşların kameralarına takıldı. Ancak çevreden aldığımız duyumlara göre sürekli aynı parçayı çalıyor olması esnafı biraz bezdirmiş…

3-5 TL gibi fiyatlar ile çeşitli ürünler satan, halk arasında ‘milyoncu’ olarak tabir edilen dükkanların rafları yılbaşı süsleri ile dolmaya başladı.

Halk Bahçesinin önünde toplanan kediler önlerine bırakılan balıklar ile kendilerine ziyafet çekti. Ancak kuşlar balıklar kadar şanslı değildi. Hayatını kaybedip denize düşen bir martı, deniz yerine çöplüğe düşmüş gibi oldu.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech