Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELEDİYE GÖREVE!

Sosyal medyadan sürekli olarak

Sosyal medyadan sürekli olarak siyasilerin, öne çıkan yöneticilerin mesajlarını takip edip kamuoyunun gündemine ‘görüş’ olarak sunmak artık haberciliğin vazgeçilmezi oldu.

Yeni medya düzeninde sosyal medya ön planda. Gazeteler sosyal medya masaları kuruyor. Emniyet sosyal medya takip birimi ile hukuk dışı davrananları belirleyip gözaltına alıyor. Siyasi parti başkanları rutin basın açıklaması yerine sosyal medya hesaplarından açıklama yapmayı tercih ediyor.

Peki ya  sade vatandaş?

O da sosyal medyada…

İnternetin ve bilgisayarın olsun, sosyal medya hesabını da aç konunun yetkilisine seslen.

Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi…

İsmi bizde saklı vatandaşımız şöyle diyor..

“Truva Oteli’nin yanındaki çocuk parkında yok yok. Sözde çocukların vakit geçirmesi gereken parkta birçok olumsuzluk var. Her yeri idrar kokuyor. Yerdeki demir kapağın vidaları tehlike arz ediyor. Zemine konan kaplamalar yırtılmış çocuklar takılıp düşüyor. Yandaki inşaat molozları ile parkın arasında hiçbir korumalık yok. Bira kutuları her yerde. Gece içkicilerin uğrak mekanı haline gelmiş. Buna biran önce çözüm bekliyoruz takipçisi olacağız”

O vatandaşımızın paylaşımına ise yeni örnekler geliyor…

“Belediyecilik bir şeyi yapıp bırakmak değil devamında bakımlarını da aksatmamaktır yeni kordonda yakında b.k gibi olur bir motosiklet geçişini bile halledemediler içeriden”

“Çarşı Caddesi trafiğe kapalı sözde motosiklet giremez. Sadece levha asmakla olmuyor. Esnaflar dükkanı önüne çeşitli malzeme koyup kamuya ait kaldırım ve caddenin bir kısmını işgal ediyor. Belediye memuru ise dükkan sahibi haklı diyor. Kime anlatsam derdimi bilmiyorum”

Çanakkale Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılanı duyurulur. Önerim bir de sosyal medya takip ekibi oluşturmaları…

Vatandaş ne derse haklıdır.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech