Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Aslolan CHP’dir

CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, 10 Aralık Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinin duyurusunu yaparak adaylar hakkında bilgilendirme yaptı.

Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, düzenlediği basın toplantısında, Pazar günü yapılacak olan Merkez ilçe başkanlığı seçimleriyle ilgili bilgi verirken, merkez ilçe başkanlığına şimdilik üç ismin aday olduğu belirtti.

UYANIK MAVİ, ÖZDEMİR KIRMIZI, KOÇ İSE YEŞİL

Merkez İlçe Başkanı Karakaş, ilçe başkanlığı adaylarının 42 delege imzası toplaması gerektiğini ifade ederek; “Pazar günü seçim takvimimiz sabah saat 10’da başlayıp akşam saat 17’ye kadar devam edecek. Şu ana kadar üç arkadaşımız ilçe başkanlığına aday olduğunu bildirdi. Ancak bu başvuruların resmiyet kazanabilmesi için, seçim günü divana yeter sayıda dilekçeyle başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuruda bulunanlar, Prof Dr. Telat Koç, Kepez Belediye Meclis Üyesi Yüksel Özdemir ve Ali Uyanık. Biz kendilerine yönetim kurulu olarak seçimlerde hangi renk pusulalarını seçeceklerini sorduğumuzda, üç farklı renk ortaya çıkınca bunu kabul ettik. Ali Uyanık mavi renkli oy pusulası, Telat Koç yeşil renk oy pusulası, Yüksel Özdemir ise kırmızı renk oy pusulası kullanacak. Pazar günü partimize yakışan bir seçim yapacağız. Seçilecek ilçe başkanımız hepimizin ilçe başkanı olacaktır.  Partimize olan görev bilincimizle hareket edeceğiz.  Bizler yönetim kurulu olarak layıkıyla  görevimizi tamamladık. Pazar günü seçilecek yeni arkadaşlarımıza görevi teslim edeceğiz. Herkese eşit mesafede duruyoruz.3 aday da bizim için çok kıymetlidir. Kim seçilirse seçilsin, uyum içinde çalışacağımıza eminim. Aslolan CHP’dir. Partimiz kişilerden önde gelir.” dedi.

Dilek Akşen

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech