Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yürek burkan nöbet

Kepez Beldesinde, ölen bir

Kepez Beldesinde, ölen bir köpeğin başında adeta bir nöbetçi gibi bekleyen köpek, yoldan geçen arabalara rağmen ölen arkadaşının yanından bir an olsun ayrılmadı.
Çanakkale-İzmir karayolu Kepez Beldesi mevkiinde, arabanın çarpması sonucu ölen köpeğin başından 1 gün boyunca ayrılmayan köpek vatandaşlar tarafından hayretle izlendi. Köpeğin, ölen diğer köpek arkadaşının başından ayrılmadan, onu korumaya çalışması ve başında adeta nöbet tutarcasına beklemesi görenleri duygulandırdı. Vatandaşlar bu anları cep telefonları ile kayıt altına aldı. Sosyal medyada fotoğrafların paylaşılmasından sonra köpeklerin bulunduğu alana gelen Sibel Kenar isimli vatandaş, ölen köpeğin başında bekleyen köpeği uzaklaştırmak istediklerini ancak köpeğin buna izin vermediğini dile getirdi.

MEZARINA KADAR GİTTİ

Ölen köpeğin sahibi Berkant Barıtçı, köpeğini arabaya aldığı esnada diğer köpeğin de arabaya atladığını belirtti. Barıtçı: “Köpekleri ayıramadım. Ölen köpeğimi gömmeye giderken, başında bekleyen diğer köpek arabaya bizden önce bindi ve iş yerimize kadar geldi” dedi. Gömülen köpeğin mezarı başında bir süre daha bekleyen köpeğin sonrasında oradan ayrıldığı belirtildi.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech