Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vahit Tunalı öğretmenlerden eğitim gezisi

Vahit Tuna Anadolu Lisesi,

Vahit Tuna Anadolu Lisesi, Erasmus projesi kapsamındaki yurt dışı eğitim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Çalışma programına göre, Biyoloji öğretmeni Belma Acar tarafından “Muz’dan DNA izolasyonu” konulu deney görsel materyaller eşliğinde Polonyalı öğrencilerle birlikte gerçekleştirildi.

Vahit Tuna Anadolu Lisesi, proje çalışmalarına yurt dışında devam ediyor. Okul öğretmenleri Erasmus + “Moving forward with key Competences” projesi kapsamında, Polonya’nın Bytom kentindeki Zespol Szkol Ogolnoksztalcacych okulunda çalışmalarına devam etti.

Projenin Türkiye koordinatörü Sıdıka Ergüven, Biyoloji öğretmeni Belma Acar ve İngilizce öğretmeni İpek Çapaz’dan oluşan çalışma ekibi Polonya’ya hareket etti. Çalışma programına göre, Biyoloji öğretmeni Belma Acar tarafından “Muz’dan DNA izolasyonu” konulu deney görsel materyaller eşliğinde Polonyalı öğrencilerle birlikte gerçekleştirilmiş ardından okuldaki diğer Biyoloji, Coğrafya ve Matematik dersleri izlendi. Öğleden sonra ise Şehir Tanıtım ve Dış ilişkiler ofisi ziyaret edilerek bu ofisin yaptığı uluslar arası çalışmalar hakkında bilgiler alınarak ilk gün programı tamamlandı.

Programın ikinci gününde Drama, Biyoloji ve Coğrafya dersleri ile öğrencilerde öğrenmenin motivasyonunu konu alan workshop gerçekleştirildi. Katowice’deki Silesian müzesi ziyaretini kapsayan öğleden sonraki sosyal etkinliklerle programın ikinci günü tamamlandı.

Üçüncü gün Silesian Üniversitesi Jeoloji ve Yerbilimleri bölümü ziyaret edilerek bölümde yer alan müzeler tanıtıldı, Tarnowskie Gory bölgesinde yer alan ve müzeye dönüştürülen bir gümüş madenine gezi gerçekleştirildi.

Dördüncü gün ise Fizik, Matematik ve Biyoloji derslerinden oluşan yoğun programı, konuk okuldaki incelemeler izlendi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech