Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayla’yı sevdik

Tüm yurtta fırtınalar estiren

Tüm yurtta fırtınalar estiren Ayla, Çanakkale’de vizyona girdiği 27 Ekim tarihinden itibaren 10.000 kişinin üzerinde izlendi. Çanakkale halkı Ayla’yı sevdi. Uzun süreler vizyonda kalması beklenen Ayla, Türkiye Güney Kore ortak yapımı ile gişelerde film rüzgarları estirmeye devam ediyor.

Son dönemlerin en popüler ve dikkat çeken yapımlarından olan Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı Ayla Filmi sinemalarda fırtına estirdi. Ayla yurt genelinde en çok izlenen yerli filmler arasına girmeyi başardı. En çok izlenmesinin yanı sıra Türkiye’nin ilk Oscar’a aday filmi olma özelliğini de taşıdı.

Ayla filminin konusuna bakılacak olursa; Nato’ya girebilmek umuduyla Kore savaşında bölgeye asker yollayan Türk askerlerinden olan bir Astsubay’ın, savaşta ailesi öldürülmüş küçük bir kızın arasındaki sevgi ve umutla beslenen gerçek hikayesi anlatılıyor.

Ayla gişede 20147 yılının en iyi altıncı açılışına imza attı. 27-29 Ekim tarihlerinde 1.1 milyon seyirci sayısı ile Ekim ayında hafta sonu izleyici rekorunu kırdı. Yurt genelinde birçok olumlu ve olumsuz eleştiri yapılan Ayla filmi Çanakkale halkı tarafından da sevildi. Çanakkale’de vizyona girdiği 27 Ekim tarihinden beri 10.000 kişi tarafından izlendi.

Ayla Çanakkale’de Dağ filminden sonra en çok izlenen film oldu. Kentin tek sineması olan 17 Burada AVM içerisinde bulunan sinema yetkililerinden alınan bilgiye göre yoğunluğu karşılamak için günde 2-3 salonla hizmet verildiği öğrenildi. Okullarında yoğun ilgi gösterdiği filme öğrenciler guruplar halinde seyirci olarak katıldılar. Yoğun bir ilgi gören Dağ filminin 3 ay vizyonda kaldığı Ayla’nın da daha uzun bir süre gösterimde kalacağı öğrenildi.

Çanakkale’de faaliyet veren sinemada açıldığı tarihten itibaren en çok izlenen filmler arasında Ayla yerini aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech