Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyeden öğrencilere sıcak merhaba

Çanakkale Belediyesi’nin ücretsiz olarak

Çanakkale Belediyesi’nin ücretsiz olarak dağıtım gerçekleştirdiği sıcak çorba etkinliği, tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün sabah saatlerinde ÇOMÜ kütüphanesi önünde çorba dağıtımı yapan konteynırı ziyaret etti. Başkan Gökhan öğrencilerle sohbet ederek, çorba dağıtımı ile ilgili kontroller de bulundu.

Çanakkale Belediyesi’nin ücretsiz olarak vermiş olduğu hizmetlerden olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi içerisindeki çorba dağıtımları son sürat devam ediyor. Üniversite içerisinde iki alanda Kütüphane ve Mühendislik fakültesi önünde dağıtımı gerçekleştirilen çorbalar öğrencilerden tam not aldı. Geçen yıl başlayan ve düzenli bir biçimde de dağıtımı gerçekleştirilen çorbalar öğrenciler ve akademisyenler tarafından oldukça olumlu karşılandı. Belediye başkanı Ülgür Gökhan dün sabah saatlerinde çorba dağıtım alanlarını gezdi. Öğrencilerle sohbet ederek çorbayı bizzat kendisi de yudumladı. Gökhan çorba içen üniversitelilerle kısa sohbetlerde etti.

Başkan Gökhan ücretsiz çorba etkinliği hakkında, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde ücretsiz çorba dağıtımını iki noktada gerçekleştiriyoruz. Bende sabah bu alanları ziyaret ettim. Hem gözlemler yaptım hem de bir talep var mı diye araştırmalarda bulundum. Çocuklar bu etkinlikten memnunlar. Baya bir faydalanan olduğunu öğrenmiş oldum. Her gün aşağı yukarı birçok öğrenci faydalanıyor. Burada amacımız sabahları derse yetişme telaşıyla evden çıkan gençlerin en azından faydalanabileceği, içerisinde besin değeri yüksek maddeler içeren çorbayı onlara sunmak. Onlar gelişme çağında aslında kahvaltı etmeleri gerekir. Ancak gençler daha çok uyumayı tercih ederler. Biz de burada onlara destek olmak amacıyla bu hizmeti ücretsiz bir şekilde ayaklarına getiriyoruz. Böylelikle onların beslenmeleri için bir katkıda bulunmuş oluyoruz” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech