Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her güzelin bir kusuru mu olmalı?

Kipa Avm’nin otoparkında halk

Kipa Avm’nin otoparkında halk olarak görmek istediğimiz manzaralardan olan Engelli, Motosiklet ve Bisiklet Park alanları bulunuyor. Güzel görüntülerin gölgesinde aynı zamanda duyarsız bir vatandaşın engelli park alanına park etmesi vatandaştan tepki gördü.

Çanakkale halkının yoğun olarak vakit geçirdiği mekanlardan olan Kipa Avm’nin otoparkında modern görüntüler objektife takıldı. Avm otoparkında farklı ulaşım araçları için bölümler ve park alanları ayrılması, vatandaştan tam not aldı. Otopark alanında engelli park alanı, bisiklet parkı ve motosiklet park alanları mevcut. Her bir bölüm kendi içerisinde şeritlendirilerek, vatandaşlar tarafından yoğun bir biçimde kullanıldı.

Oluşan bu güzel görüntülerin ve vatandaşın takdirini bir sürücü böldü. Vatandaşın takdiri kursağında kaldı. Duyarsız bir araç sürücüsü Avm otopark alanında mevcut olan engelli park alanına aracını bırakarak hem engelli vatandaşın hakkını gasp etti hem de vatandaşlardan tepki gördü. Vatandaş bazen güzel şeylerin kusuru olur yorumlarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech