Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kongreye Doğru Sürpriz Kadın Aday

10 Aralık Pazar Günü

10 Aralık Pazar Günü  yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kongresinde, Başkan adaylığı için sürpriz bir isim daha ortaya çıktı.

Cumhuriyet kadını, Köy Enstitülerinin yılmaz savunucusu Emekli Öğretmen Yüksel Özdemir, “Ne mavi ne beyaz” diyerek üçüncü bir yol olarak CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığına aday olacağını ifade etti. Kepez Belediye Meclis Üyesi olan Özdemir’in bir sonraki hafta adaylığını açıklaması bekleniyor.

NE MAVİ NE BEYAZ

Konu ile ilgili gazetemize konuşan Özdemir, “Son delege seçimlerinde yaşananlar partimizin tüzel kişiliğine zarar verdi. Ben bir Cumhuriyet Halk Partili bir kadın olarak, bir Atatürk’ün kızı olarak bundan rahatsızlık duydum. Benim gibi rahatsızlık duyan dinamik bir kitle var. Bu nedenle yerelde ve genelde 2019 seçimlerine giderken, Cumhuriyet Halk Partisi tüzüğüne saygı duyan ve sadık kalan, ‘ne mavi ne beyaz üçüncü bir yol’ diyen, bütün partidaşlarımızı kucaklayan ve ayrım yapmayan bir yapıyla yepyeni yüzler olarak yola çıktık. Partimizi toparlayalım ve 2019 seçimlerine Çanakkale’yi hazırlayalım diyoruz.”

Yola çıktığı arkadaşlarının ve kendisinin koltuk derdinde olmadığını vurgulayan Özdemir, “Bizim için önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi kimliğinin korunmasıdır. O nedenle Cumhuriyet Halk Partisine oy veren, üye olan ve delege olan arkadaşlarımın da bu konuda duyarlı ve titiz olduklarını düşünüyorum. Biz koltuk için değil ülkenin geleceği için oy veriyoruz. Ne mavi ne beyaz diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özdemir, mavi liste ile beyaz liste arasında yaşananları kabul etmediklerini ve bu nedenle de ciddi bir şekilde 2019 seçimlerinde, Barışın Kenti Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıracaklarına inandığını ifade etti.

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech