Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Soğuk duş etkisi

TFF 3. Lig 1.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta kenti temsil eden Çanakkale Dardanel Spor, ligin sonuncu sırasında yer alan Erzin Belediyespor’a kendi sahasında 2-1 mağlup oldu.

3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Çanakkale Dardanel Spor kendi evinde çıktığı mücadelede Erzin Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup olarak soğuk duş etkisi yarattı. Çanakkale18 Mart Stadyumu’nda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya Çanakkale Dardanel Spor, Cüneyt, Sinan, Ahmet Yazar, Nuri Fatih Aydın, Selim, Oğuzhan, Serhat, Sergen, Orhan, Tahir ve Veli ilk 11’i ile başladı.

ZAYIF RAKİBİNE KENDİ EVİNDE MAĞLUP OLDU

Karşılaşmanın ilk golü 52’inci dakikada konuk takımdan geldi. Erzin Belediyespor’lu futbolcu Yalçın, düzgün bir vuruşla takımını deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı. Çanakkale Dardanel Spor’dan gole yanıt ise 69’uncu dakikada geldi. Sinan, Dardanel Spor adına kaydettiği golle durumu 1-1’lik beraberliğe getirdi. Çanakkale Dardanel Spor’da 67’inci dakikada sarı kart gören Ahmet Yazar, 75’inci dakikada gördüğü ikinci sarı karttan sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı. O dakikadan sonra 10 kişi ile oynayan temsilcimiz zayıf rakibinin 82’inci dakikada girdiği pozisyonda gol bulmasını önleyemeyince maç 2-1 Erzin Belediyespor galibiyeti ile sona erdi. Çanakkale Dardanel Spor bu skorla son 3 maçtan sadece 2 puan çıkartabilmiş oldu. Temsilcimiz bu yenilgi ile 13’üncü hafta sonunda 13’üncü sırada yer aldı. Çanakkale Dardanel Spor, 14’üncü hafta mücadelesinde deplasmanda, ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor’un konuğu olacak. 26 Kasım’da oynanacak karşılaşma, saat 13.30’da başlayacak.

Engin Ören

a

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech