Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağış Kaza Getirdi

Kentte dün gece başlayan

Kentte dün gece başlayan ve devam eden yağışlı hava trafik kazasına neden oldu. Sabah saatlerinde İzmir yolunda meydana gelen kazada bir araç bariyerleri aşarak üst geçitten alt yola uçtu.

Barbaros Mahallesinde bulunan üst geçitte sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Çanakkale-İzmir karayolunda İzmir istikametinde seyreden 17 GJ 825 plakalı hafif ticari araç üst geçide girdiği sırada yağışla kayganlaşan yolda kayarak bariyerleri aşıp bir alt yola uçtu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Aracın içerisinde bulunan 4 kişiden biri kendi imkanları ile araçtan çıkarken diğer 3 kişi araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiyeye bağlı kaza kırım ekibi ve ilk yardım ekiplerinin çalışması sonrası sıkışan 3 kişi araçtan çıkarıldı. Aracın kapı kısmından girerek tavandan çıkan bariyer demirinin araç içindeki 4 kişiye zarar vermemesi ile facianın eşiğinden dönüldü.

İlkyardım ve itfaiye kaza kırım ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech