Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kelepçeli Firari Operasyonu

Gelibolu İlçesinde hırsızlık suçundan

Gelibolu İlçesinde hırsızlık suçundan tutuklanan İ. Ç. Çanakkale Adliyesinden elleri kelepçeli şekilde kçarak firar etti. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları kapsamlı operasyon sonucu kelepçeli firariyi saklandığı Küçük Sanayi Sitesinde yakalayarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Edinilen bilgiye göre Gelibolu’da işlediği hırsızlık suçundan dolayı tutuklanan 24 yaşındaki İ. Ç. Polis tarafından Çanakkale Adliyesine sevk edildi. Şahıs, akşam saat 18.20 sıralarında Çanakkale Adliyesinin 1’inci katındaki pencereden elleri kelepçeli bir şekilde atlayarak firar etti. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri firari suçluyu yakalamak adına hemen harekete geçti. Cuma Pazarı civarında olduğu saptanan suçlu için bölgedeki tüm giriş ve çıkışlarla, köprüler polis tarafından tutuldu. Daha sonra gelen bilgide şahsın ticari bir taksiye binerek Lapseki İlçesine kaçmaya çalıştığı bildirildi. Polis plakası verilen ticari taksinin önünü 116 Jandarma Alay Komutanlığı önünde kesince, suçlunun araçtan inerek yakında bulunan Küçük Sanayi Sitesine kaçtığı bilgisi verildi.

Saklandığı Yerde Kıskıvrak Yakalandı

Polis tüm aramalarını Küçük Sanayi Sitesinde yoğunlaştırdı. Bir yandan sanayi sitesinin bütün çıkışları tutulurken bir taraftan da sanayi sitesi içinde aramalar yapıldı. Burada 1 saatin üzerinde yapılan aramalar sonucu kelepçeli firari saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. Suçlu yakalandıktan sonra işlemlerinin yapılması amacıyla Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech