Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Donanımlı ve güler yüzlü acil servis

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Yeni Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin acil servisi hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Yeni Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinin 400 yatak kapasitesi ile tek kişilik ve iki kişilik odalarda geniş, ferah ve konforlu bir ortamda ilimizde ve bölgemizdeki vatandaşlarımıza tam donanımlı olarak Sağlık Hizmeti vermeye devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Yeni hizmet binasındaki en önemli servislerden biri olan Acil Servisimiz 5792 metrekare alanda vatandaşlarımıza geniş ve son teknolojik cihazlarla donatılmış kaliteli sağlık hizmeti vermektedir. Hem yapı olarak hem de hizmetin verilmesindeki en önemli unsurlardan biri olan güler yüzlü personeli ile acil servisimiz kentimize yakışan şekilde çalışmaya son hızıyla devam etmektedir.” dendi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Modern cihazlarla donatılmış acil servisimiz tüm acil vakalara; 9 Acil Tıp Uzmanı, 12 Pratisyen hekim, 46 sağlık personelinde oluşan güler yüzlü ve acil servis alanında deneyimli bir kadro ile 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor.

Acil servisimizin içerisinde bulunan röntgen çekim odası, Tomografi Merkezi 2 izolasyon odası ve 28 Yetişkin müşahede yatağı ile ayrıca 6 çocuk müşahede yatağı ve 1’i izolasyon olmak üzere planlanan servisimiz bölgemizin tüm acil sağlık ihtiyaçlarını giderebilmek üzere düzenlenmiştir.

Oldukça geniş bir alana kurulu olan acil servisimiz; danışma-yönlendirme, Hasta kabul – kayıt, Engelli Danışma, triaj, yetişkin acil primer bakı, resüsitasyon, travma odası, pansuman odası, enjeksiyon odası, yeşil alan yataklı bölüm, yetişkin müşahade, çocuk müşahade, çocuk primer bakı ve geniş bekleme alanlarından oluşuyor.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech