Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale TSO akreditasyon seminerinde

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), akreditasyon çalışmaları bilgilendirme seminerine katıldı.

ÇTSO Haber bültenine göre; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) işbirliğiyle düzenlenen “Oda ve Borsalar Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Semineri” 3 -4 Kasım 2017 tarihlerinde Çorlu TSO’da gerçekleşti.

TOBB Odalar Müdürü Volkan Tufan, TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri Özge Karatepe, TOBB Yetkilileri Göksu Alemdar, Elif Başak Ayık, Eğitmenler; Yücel Congur ve Samet Çelik’in iştirak ettiği seminere; Trakya Oda ve Borsaları, Marmara Bölge Odaları işbirliği ağında bulunan Akredite Oda ve Borsalarının Genel Sekreterleri ve Akreditasyon sorumluları katılımda bulundu.

Çanakkale TSO adına, Genel Sekreter H. Sema Sandal, Akreditasyon Sorumlusu Şerife Kurt ve Proje Uzmanı Gökhan Doğru’nun katılım sağladığı seminerde; Akreditasyon Kılavuzu Revizyonu, Yeni Puanlama Sistemi, Akreditasyon Sistemi İyi Uygulama paylaşımları, Sosyal Beceri ve Etkili İletişim Kurabilmek İçin Empati Kurabilme, Kurumsal Sosyal Medya Kullanımında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verildi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech