Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lösev’e tam destek

LÖSEV Çanakkale Gençlik Teşkilatı

LÖSEV Çanakkale Gençlik Teşkilatı tarafından Mümtaz Pirinçciler Meydanı’nda bilgilendirme standı açıldı. Teşkilata üye gençler tarafından vatandaşlara LÖSEV hakkında bilgiler verildi. Ve LÖSEV’e üyelik işlemi çalışmaları yapıldı.

Çanakkale LÖSEV Gençlik Teşkilatı tarafından dün Mümtaz Pirinçciler Meydanı’nda ÇOMÜ öğrencileri tarafından stand açıldı. Gençler açmış oldukları standlarda LÖSEV annelerinin üretmiş olduğu ürünlerin satışını gerçekleştirdiler. Vatandaşları LÖSEV hakkında bilgilendirdiler ve üyelik işlemlerini yaptılar.

Çanakkale LÖSEV Gençlik Teşkilatı üyesi ve ÇOMÜ Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Halil İbrahim Koç yapılan çalışma hakkında, “Lösemili çocuklar haftası sebebiyle bu etkinliği düzenledik. Amacımız insanları bilgilendirmek ve LÖSEV hakkında açıklamalar yapmak. Vatandaşlarımızı LÖSEV’e üye yapıyoruz. Üyelik hakkında bilgiler veriyoruz. LÖSEV anneleri olarak adlandırdığımız annelerimizin yapmış olduğu ürünlerin satışını gerçekleştiriyoruz. LÖSEV’e destek olması açısından. LÖSEV’de hiçbir şekilde üyelik ücreti gibi bir fiyat talep edilmiyor. Stand açmanın dışında hasta çocuklarımızın evlerine ziyaretlerde geçekleştiriyoruz. Dileyen, isteyen vatandaşlar aramıza katılabilirler” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech