Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFAD’a Anlamlı Ziyaret

Bedensel Engelliler Bilek Güreşi

Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda birinci olan Çanakkale Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ümit Burunlular, Çanakkale AFAD Müdürü Levent Yılmaz’a ve AFAD personeline ziyarette bulundu.

Macaristan’ın Budapeşte kentinde gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda Çanakkale’yi başarı ile temsil eden ve Şampiyonadan 1’inci olarak dönen Ümit Burunlular, Çanakkale AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz’a ve AFAD personeline ziyarette bulundu.

“ENGELLERI KALDIRMAK İÇIN HER ÇALIŞMAYA KATKI VERECEĞIZ”

Aynı zamanda Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı da olan Ümit Burunlular’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çanakkale AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz ziyarette şunları dile getirdi: “İnanıyorum ki bugüne değin yaptığımız ve bundan sonraki aşamalarda yapacağımız çalışmalar hem yaşadığımız şehiri, hem de engelli vatandaşlarımızın yaşanabilecek olası afetlerde endişelerini, olumlu yönde değiştirecektir. Bizler AFAD olarak toplumsal afet bilincini yükselterek, engellilik alanındaki risklerimizi tüm tarafların katkısı ve işbirliğiyle çözebileceğimizi düşünüyoruz. Engelli kardeşlerimizle birlikte daha güzel yarınlara yürümeye devam edeceğiz. Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Engelleri kaldırmak için Çanakkale AFAD olarak her çalışmaya katkı vereceğiz.”

Engin Ören

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech