Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Bayramı’na hazırız

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Çanakkale Belediyesi tarafından Türk Bayrakları, Atatürk posterleri ve Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajlarıyla donatılan kent, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamaya hazır.

Çanakkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı öncesi kentteki hazırlıklar tamamlandı. Kutlamalar kapsamında Demircioğlu Caddesi boydan boya Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılırken, kentin pek çok noktasına da Türk Bayrakları ve Çanakkale Belediyesinin kutlama mesajları asıldı.

Çanakkale Belediyesi, kentin görsel açıdan kutlamalara hazırlanmasının yanı sıra, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu çeşitli etkinliklerle de kentliler ile buluşturacak. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim 2017 Pazar günü saat 19:30’da geleneksel Fener Alayı düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan Fener Alayı, yat limanında son bulurken, saat 20.30’da ise Yat Limanında havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan çağrıda “Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ayrıca 29 Ekim 2017 Pazar günü saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanında “Sıla” sahne alarak, Çanakkalelilerle buluşacak. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bir arada yaşamak adına, etkinliklere tüm kentlilerimiz davetlidir” denildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech