Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemal Oral

‘İYİ’ OLUR İNŞALLAH

“Meral Akşener, kuracağı partinin başvuru dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na teslim etti. Partinin adının ise İYİ Parti olduğu öğrenildi. Merak Akşener, saat 09.10 sıralarında partinin kurucular kurulu üyesi bir grup ile birlikte İçişleri Bakanlığı’na gitti. Akşener ve ekibi daha sonra partinin kuruluş dilekçesini teslim etti. Yaklaşık yarım saat süren işlemlerin ardından Akşener ve ekibi, partisinin tanıtımının yapılacağı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ne geldi. Akşener sahneye çıktığında sloganlarla karşılandı”

Yok canlı yayınla bildirmiyorum televizyondan seyredip aktarıyorum size…

İyi Parti’ Meral Akşener liderliğinde kuruldu. 25 Ekim 2017 Çarşamba…

Akşener coşkulu kalabalığa konuşuyor…

Bence can alıcı tespit şu;

Bugün 25 Ekim 2017, Türkiye üzerine yapılan araştırmalar şunu gösteriyor; Türkiye yorgundur, millet yorgundur, kamu düzeni çözülmektedir. Siyasal iklimin değişmesi dışında hiçbir yol kalmamıştır. O çıkar yol 80 milyon Türk milletidir”

Sonrasında iyi dilekler…

“Milletimiz yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye ile yola devam etme niyetini açıkça belirtmektedir. Bugün burada millet adına üstlendiğimiz görevi ilan etmek için buradayız. Umutlarımız var, hayallerimiz var, zengin bir Türkiye istiyoruz. Gücümüz var. Özgür bir toplum istiyoruz, gücümüz var. Mutlu bir Türkiye istiyoruz, hakkımız var. Yeni bir siyasal hareketle Türkiye kucaklaşmasını başlatıyoruz. Allah vatana millete hayırlı etsin”

Çanakkale yerelinde ‘İyi Parti’yi değerlendirmek için henüz çok erken ama tecrübeli siyasetçi Rıdvan Uz’un kurucular kurulunda yer alması, yerel siyasette öne çıkan isimlerin desteklerini açıklaması, bir belediye başkanının hazır halde bulunması ‘İyi Parti’ için avantajlı bir başlayış olarak değerlendirilebilinir.

Sonrası…

Tabii ki seçmen ne derse o olur.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech