Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den İstifa

  MHP Çanakkale Teşkilatı’nın

 

MHP Çanakkale Teşkilatı’nın önde gelen isimlerinden Engin Temel partisinden istifa ettiğini açıkladı. Temel, “Türk milliyetçiliğinden, ülkücülüğe olan inancımdan vazgeçmiyorum. Türk milliyetçiliğimle ülkücülüğe olan inancımla ve ülkülerimle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıyorum” dedi.

İNANDIĞIM DEĞERLER DOĞRULTUSUNDA

MHP Çanakkale Teşkilatı’ndan bir istifa haberi daha geldi. Partinin her kademesinde düne kadar görev alan Engin Temel manidar bir açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Temel, “Türkiye’yi birbirine düşürmeye azmeden, toplumu kamplara ayıran zihniyetle ittifak arayışı çabasında olan, Twitter’i engelleyen, Youtube’u kapatan, kişisel hak ve hürriyetleri budayan siyasi iktidara destek olan, hukuka saldıran adaletten kaçan hırsızlara ve rüşvetçilere kol kanat geren zihniyetle ortak hareket ettiğine inandığım, villalara balya balya dolar yığan kamu arazilerini zimmetine geçiren evdeki parayı sıfırlarken hassasiyeti ve inandırıcılığını da sıfıra düşürenlerle aynı yol arkadaşlığı yapma gayreti içinde olduğunu düşündüğüm T.C. yi silen her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan inkarcı bir zihniyetle ittifak ettiğine kanaat getirdiğimden dolayı, bugüne kadar inandığım değerler doğrultusunda tüm kademelerinde görev yaptığım Milliyetçi Hareket Parti’si üyeliğinden istifa ediyorum” dedi.

BİLDİĞİM YOLDA MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM

Temel, “Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi tarafından yürütüldüğüne inandığım yanlış politikaların şahsım üzerinde bırakmış olduğu olumsuz intiba, istifa etmemi sağlayan birinci sebep olmuştur. AKP yöneticilerinin milli görüş gömleği çıkarmaları gibi kabuk değiştirmiyorum. Türk milliyetçiliğinden, ülkücülüğe olan inancımdan vazgeçmiyorum. Türk milliyetçiliğimle ülkücülüğe olan inancımla ve ülkülerimle birlikte Milliyetçi Hareket partisinden ayrılıyorum. Bugünden itibaren inançlı bir Türk milliyetçisi olarak manevi değerlerimle birlikte Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyete bağlı duruşumu bozmadan demokratik ve hukuktan yana olan, inandığım değerler uğruna ve doğru bildiğim yolda mücadeleme devam edeceğim” diye konuştu. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech