Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konu: Kazdağları

Kazdağı Doğal ve Kültürel

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği tarafından yürütülen “Kazdağı ve Çevresi

Çevre Örgütlerinin Savunuculuk Kapasitelerinin Geliştirilmesi” projesi kapsamında,  geçtiğimiz Cumartesi günü Küçükkuyu’da bulunan Kazdağı Sanat Evi’nde,”Kapasite Geliştirme ve Savunuculuk Ağı Girişimi Çalıştayı” düzenlendi.
Kendilerini Çanakkale’nin oksijen deposu ve endemik bitki yuvası Kazdağlarını  korumaya  adamış gönüllülerden oluşan Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği üyeleri tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü Küçükuyu Kazdağı Sanat Evi’nde, “Kapasite Geliştirme ve Savunuculuk Ağı Girişimi Çalıştayı” düzenlendi.
Program kapsamında ilk olarak Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku (Çevre Hukuku) öğretim görevlisi  Doç. Dr. Süheyla Suzan Alıca tarafından ‘Kurumsal ve Yasal Çerçevede Çevresel Etki Değerlendirmesi’ konusu işlendi. Ardından Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği YK Başkanı Süheyla Doğan Ünal, ÇED Mevzuatı ve STK’ları katılımcılara anlattı. Öğleden sonra Avrupa İklim Ağı’ndan Elif Gündüzyeli  tarafından “Savunuculuk çevre politikalarını nasıl etkiler?” sorusu üzerinde duruldu. Çalıştay, “Birlikte İş Yapma Kültürünün Manifestosunu Yaratmak” konulu grup çalışması ile sona erdi.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech