Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kelle koltukta

Dün öğle saatlerinde İnönü

Dün öğle saatlerinde İnönü Caddesinde ufak çaplı bir kaza meydana geldi. Can ve mal kaybının olmadığı kazada, arabanın ön koltuğunda oturan çocuk kazayı ucuz atlattı.

Tüm bilgilendirmeler ve kamu spotlarına rağmen bazı vatandaşlar hala ön koltukta çocukla seyahat etmeyi tercih ediyor. Arka koltukta otursa bile güvenlik önlemleri alınarak seyahat ettirilmesi gereken çocuklar, ön koltukta deyim yerindeyse kelle koltukta seyahat ediyor.

Dün öğle saatlerinde İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen kazada öndeki araç karşıya geçmek isteyen yaşlı bir teyze ve torununa yol vermek üzere durdu. Şoförün iyi niyetli hareketini fark etmekte geç kalan arka taraftaki sürücü frene geç basınca, öndeki araca arkadan çarptı. Fazla hızlı sürmemeleri olası bir facianın önüne geçti. Ancak ön koltuktaki şoför, aynı iyi niyeti kendi arabasındaki çocuk için göstermedi. Eğer kaza biraz daha şiddetli meydana gelse idi ön koltukta oturan çocuk kafasını çarpabilirdi. Sürücüler kendi aralarında anlaşarak yollarına devam ettiler. Çocuk ise yine ön koltukta seyahate devam etti.

Zaman zaman motosikletlerde de anne, baba ve çocukların seyahat ettiğini görmek mümkün. Yaşanan olaylar güvenli ulaşım noktasında bilgilendirmelerin yeterli olmadığını kanıtlar nitelikte…

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech