Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kötü başladık

Belediyesporlu Sultanlar, lige iyi

Belediyesporlu Sultanlar, lige iyi başlayamadı. Kendi sahamızda oynadığımız ligin ilk maçını şanssız bir şekilde kaybettik. Sporda bu tür şanssızlıklar olur, olacaktır da. Önemli olan önümüzdeki maçlardan galip gelerek ayrılmaktır.

Hafta arasında yapılan karşılaşmaya ve hazırlık maçlarında çıkarttığımız oyuna baktığımızda, geçtiğimiz yılın aksine tam bir takım olamama görüntüsü çizdik. Takım karışlaşmalarda geri düştüğünde nedense oyuna dönemiyor. Bunun sorumlusu ve zaaflar sezon başında bulunup çözülürse önemli sorun yaşamayız.

Çanakkale Belediyespor geçtiğimiz sezonun aksine bu sezona iyi hazırlanamadığı, Balkan kupasından da eli boş döndüğü için moralinin yüksek olmadığı gözlendi. Rakip Seramiksan ise geçtiğimiz yılın aksine daha iyi konsantre olduğu görüldü. Çanakkale Belediyesporlu oyuncular maç içinde kopuk olduğu, oyuna geri dönemediği gözlendi. Bu yıl için yapılan transferlere bakıldığında önemli hataların yapılmadığı da anlaşıldı.

KAYIPLAR KAZANÇ OLMALI

Ligin ilk haftası kaybedilen puanların telafisinin mümkün olduğunu kabul etmek gerekir. Önümüzdeki haftalarda bu kayıplar önlenip, puanlar toplanır. Dünkü karşılaşmada orta oyuncu İpek’in sakatlanması ise Belediyespor için büyük kayıp oldu. İpek bir an önce tedavi edilip takıma kazandırılmalı. Burada da en büyük görev, yönetim Kurulunun kendisine büyük umutlar bağladığı Fizyoterapist Kemal’e düşüyor. İpek’li bir Belediyespor orta sahası rakiplere geçit vermeyecektir.

Yönetim ve taraftar gurubu olarak şunu da unutmamalıyız. Sultanlar liginde bizim takımımız, ilk 6 sıraya oynayacak kapasitede. Lige merhaba diyen yeni takımlar başta olmak üzere, bizden daha düşük standartta takımlar bulunuyor. Çanakkale Belediyesporlu Sultanlar en kötü ihtimalle ligi 5.- 6. Sırada bitirir. Aksinin olması beklenemez.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech