Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlar toplantısında bir ilk

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün Esnaf Odaları Başkanlarıyla aylık rutin toplantısını gerçekleştirdi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya, göreve yeni gelen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun katılarak çözüm odaklı konuşulması dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esnaf Odaları Başkanlarıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarına devam ediyor. Başkan Gökhan, Oda Başkanlarını saat 15.00’da başlayan toplantı kapsamında makamında ağırladı.

SEMİZOĞLU: TAŞIN ALTINA ELİMİZİ BERABER KOYARIZ

Toplantıya ÇTSO’nun çiçeği burnunda Başkanı Selçuk Semizoğlu da katıldı. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, ÇTSO’nun da aylık toplantılara katılmasının önemli olduğunu vurgulayarak, bundan sonraki toplantılara da ÇTSO Başkanının katılımının, Çanakkale esnaf ve sanatkarının önünü açma noktasında faydası olacağını belirtti. ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ise; “Çanakkale için yapılması gereken ne varsa taşın altına elimizle beraber gövdemizi de koyarız” dedi.

ÇTSO’NUN KATILIMIYLA DAHA VERİMLİ TOPLANTILAR

Aylık toplantıların ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Gökhan, ÇTSO’nun da katılımı ile birlikte toplantıların daha verimli hale geleceğini ifade etti. Kent esnafının gelişimi ve yine kentin tüccar ve tacirinin önünün açılması adına,  Belediyenin tüm olanaklarını sunarak destek verdiklerini belirten Başkan Gökhan, küçük esnafın korunabilmesi amacı ile çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, bu yönde çalışmaların daha da büyüyerek artması gerektiğine dikkat çekti.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech