Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Direnen Bahçe

Karacaören Köyü arazilerinde 2

Karacaören Köyü arazilerinde 2 milyon metrekare alan imara açıldı. İmara açılan arazide bir çok inşaat firması çalışmalara başladı. Bölgede bir bahçe var ki dikkat çekti.

Çanakkale merkeze bağlı olan köylerden olan Karacaören son dönemde inşaat firmalarının çalışma alanı oldu. 2 milyon metrekare gibi geniş bir alan imara açıldı ve bölgede çalışmalar başladı. Arazide biten inşaatta, halen yapımı devam eden, hatta yapılacak inşaatların alanlarını da görmek mümkün…

Bölgede inşaat çalışmalarının arasında kalan küçük bir bahçe vatandaşın dikkatinden kaçmadı. Bahçenin bir tarafında yapımı bitmek üzere olan bina, diğer tarafında ise yoğun bir şekilde alt yapı çalışmaları var. Bahçenin sahibi yaşlı çift her gün bahçelerini özenle düzenliyorlar. Çalışmaların bahçelerine dokunmaması ve zarar vermemesi için her gün bahçelerini kontrol ediyorlar. Bahçeye yakın çevrede oturan halk “Bahçe Direniyor” açıklamalarında bulundu. Modernizmin ve betonlaşmanın arasına sıkışmış ufak bahçe görenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Vatandaşlar bölgedeki meyve bahçelerinin ve verimli tarım arazilerinin imara açılmasından memnun olmadıklarını dile getirdiler.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech