Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fakir Baykurt Onur Ödülü Küçükkaya’nın

Eğitim-İş, Öğretmen örgütçülüğünün efsanevi

Eğitim-İş, Öğretmen örgütçülüğünün efsanevi lideri, Türkiye Öğretmenler Sendikası (TÖS) Genel Başkanı, köy edebiyatının temsilcisi Fakir Baykurt adına düzenlediği onur ödülünü bu yıl gazeteci-yazar İsmail Küçükkaya’ya verme kararı aldı.

Eğitim İş Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada Küçükkaya’nın Türkiye’de laik eğitim için mücadele veren herkesin sesi olduğunu ifade etti.

“KÜÇÜKKAYA’YI TEBRİK EDİYORUZ”

Şube tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sayın Küçükkaya, eğitimin bizzat MEB eliyle gericileştirildiği ve bu durumu haberleştirebilecek basın kuruluşlarının baskıya maruz kaldığı bu dönemde; eğitime yapılan saldırıyı sıkça gündeme getirmiş ve bu konuda Türkiye’de laik eğitim için mücadele veren herkesin de sesi olmuştur.

Demokrasi ve insan haklarının yara aldığı zorlu süreç karşısında, halkın haber alma özgürlüğüne yönelik sorumluluğunu ‘korkmadan’ yerine getiren,  Atatürk’e ve onun var ettiği Cumhuriyetin değerlerine karşı son zamanlarda giderek artan saldırılar karşısında her fırsatta ‘Yolumuz Atatürk’ün yolu olmalı’ diyebilen değerli gazeteci İsmail Küçükkaya’yı tebrik ediyoruz. Küçükkaya’nın ilerleyen süreçte de demokratik ve laik cumhuriyetten, bağımsızlıktan yana olan çizgisini ödün vermeden sürdüreceğinden hiç kuşkumuz yoktur.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech