Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UMEY gün sayıyor

Umurbey Belediyesinin 2017 yılında

Umurbey Belediyesinin 2017 yılında patentini aldığı ve bu marka ile dünyaya açılmayı planladığı projede sona yaklaşıldı. Raflarda yerlerini alan Umurbey ürünleri, 7 Ekim’de satış ofisinin açılmasıyla vatandaşla buluşacak.

UMEY markası ile dünyaya açılmayı planlayan Umurbey Belediyesi, projenin ilk etabını oluşturan satış ofisinin açılışını 7 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’da gerçekleştirecek. Sona yaklaşılan projede Umurbey’in lezzetleri satışa sunulmaya başlanacak. Umurbey Yolu üzerinde Umurbey Belediyesinin işletmesini yaptığı bir akaryakıt istasyonunda yine Belediyeye ait satış ofisinde ürünler raflardaki yerini aldı. Umurbey Belediyesi 2015 yılında marka patenti almak için başvurduğu ve bu yıl içerisinde patentini aldığı UMEY markasının ürünlerini burada satışa sunacak.

Umurbeyli vatandaşların el emeği erişte, sütlü göce, kuskus, ıhlamur, dağ kekiği, susam, aşurelik buğday ile çıtır kabak reçeli de dahil olmak kaydıyla12 çeşit reçel gibi daha birçok gıda ürünü bu işyerinde satılacak. Ayrıca Umurbey Belediyesi, UMEY markası ürünlerin satışını internet üzerinden gerçekleştirerek bu ürünleri tüm dünya ülkelerine ulaştırmayı hedefliyor. Umurbey’in yöresel değerlerinden uzun soluklu bir marka yaratmayı planladıklarını ifade eden Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş; “Bu ürünlerin satışı ve tüm dünya ülkelerine Umurbey’in lezzetlerinin ulaştırılması bizim için en önem verdiğimiz projeler arasında yer alıyor” dedi.

Engin Ören

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech