Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

MTV!

Motorlu taşıtlar vergisine %40 zam yapılmış. Millet ayakta. Yahu ne oluyor? Niye telaşlanıyorsunuz ki? Arabası olanlar düşünsün! Arabası olmayanlara zam yok! Şaka şaka. Zammın iyisi olur mu? Bu kazığın bir ucu. Yani azıcık ucundan. Siz yılbaşındaki kazıkları bir düşünün. Vay anam vay! Acaba bu zamlardan sonra MEMNUN-SEN Genel Başkanı ne düşünüyordur? Ya da Memur ile Memur Emeklileri, Memnun-Sen hakkında ne düşünüyor? Yedi sülalesine rahmet mi okuyorlar. Yoksa rahmetli Demirel’in dediği gibi, “Zam Şifadır” mı diyorlar? Bir bakan kardeşimiz açıklıyor. “Ne yani? Normal zam yapsaydık, bir araç sahibi 500 lira öderken, 550 lira ödeyecekti. Bu yaptığımız kazıklarla, pardon yüzde 40 zamla 700 lira ödeyecek. Ne var bunda? Neresi fazla?” Vallahi size fazla gelmiyor ama 500 lira için 200 lira fazla ödemek millete zor geliyor. Vatandaş yakında gülmeye başlayacak! Yani Mazhar Osmanlık olacak. Oynatmaya az kaldı, doktorum nerede?

NE YOKTU?

Sayın Başbakan, Çanakkale Havaalanının yeni terminal binasının açılışını yapmış. Yaptığı konuşmada ise, “15 sene önce Çanakkale’de Havaalanı yoktu. Biz yaptık” demiş. Ne havaalanı yahu? Araba bile yoktu. Yol yoktu? Son on beş sene içinde Çanakkaleli arabayı gördü. Deve ile seyahat ediliyordu 15 yıl önce… Hamdolsun şimdi yollarımız, arabalarımız var. Develer elimizde kalmasın diye onları da güreştiriyoruz. Peki. Şöyle bir gerilere doğru gidelim. 15 yıl önce nelerimiz yoktu. Duble yol yoktu. Benzin, mazot yoktu. Cenazelerimizi yıkayacak imam bile yoktu yahu. Köprülerimiz yoktu. Ölülerimizi kefenleyecek kefen bezi yoktu. Bilgisayar, cep telefonu, tablet yok oğlu yoktu. Zeytin ağaçları bile zeytin, inekler süt vermiyordu. Batak ovasında Domates olmuyordu. Traktörler kapının önünde boş duruyordu. Şimdi hepsi hacizli! Bunlarını hepsini hamdolsun, şükrolsun AKP sayesinde gördük. Şimdi bazı münafıklar, AKP’yi iktidardan indirmek için çaba gösteriyorlar! Yazık. Milleti hiç düşünmüyorlar! AKP giderse, yolu, köprüyü, havalimanını kim yapacak! Gözünüze, dizinize dursun! Bakınız işte. Hayaldi, gerçek oldu. Ver mehteri.

AZICIK

Futbol maçı başlamadan önce, iki takımdan birinin kaptanı, hakemi bir köşeye çekip tehdit eder gibi konuşmaya başlamış:
– Hocam, bu maçta yenilirsek bizim takım küme düşecek. Eğer bu maçı bize kaybettirecek olursan, bizimkiler seni ne yapar bilir misin?
– Ne yaparlar? – Seni parça, parça ederler.
Hakem bakmış ki durum kötü, boynunu bükerek, şöyle demiş:
– Anlaşıldı, siz bu maçta berabere kalacaksınız. – Neden?
– Öteki takımın kaptanı da bana aynı sözleri söyledi de ondan. Sağlıcakla kalınız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech