Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fast-foodun rakibi ev yemekleri

Yurdumuzda giderek yayılan fast-food

Yurdumuzda giderek yayılan fast-food yemek tarzına her zaman için en güçlü karşı atak ev yemekleri yapıp satan dükkanlardan geliyor. Ev yemeği seçenekleri sunan bir Cafe de Cevatpaşa Mahallesi Ordu Sokak’ta hizmete girdi.

Çanakkale’de hatırı sayılır derecede ev yemekleri satan dükkanlar görmek mümkün… Çarşı içerisinde esnaf lokantası adıyla hizmetlerine devam sulu yemek yapılıp satılan lokantaların varlığı da vatandaşın sağlıklı yemek yemesine olanak tanıyor.

Ev yemeği hizmeti veren bir Cafe de Cevatpaşa Mahallesi Ordu Sokak’ta açıldı. Küçük, sevimli dükkanda aşçılar tarafından hazırlanan çeşitli yemekler karnı acıkanların beğenisine sunuluyor. Sema Kahvaltı Salonu ve Cafe, Ordu Sokak’ta müşterilerini bekliyor. Kahvaltının yanı sıra günlük taze ev yemekleri de yapılan Cafe de her gün farklı 3 yemek çeşidi çıkartılıyor. Toplu biçimde sipariş alınıp hazırlanabiliyor. Sema Cafe evlere, okullara ve iş yerlerinden gelecek toplu sipariş taleplerini de karşılıyor.

Kentimizde ev yemekleri yenilebilen dükkanlar, bilhassa üniversite öğrencileri tarafından fast-food yemeklerinden daha fazla ilgi görüyor. Cafe’nin sahibi Sema Nur Çakıroğlu, “Standart kahvaltıdan faklı olarak kahvaltılarımız köy usulü olarak hazırlanmaktadır. Sadece dükkanda hizmet vermiyoruz. Doğum günleri, özel günler ve evlerde yapılan gün etkinliklerine toplu sipariş hazırlayabiliyoruz. Ve bu hizmeti sunuyoruz. Ev yemeğinin yanı sıra pasta,börek ve kek çeşitlerimizde mevcuttur” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech