Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale koşuyor

Esenler Mahallesi Orhan Uğurlu

Esenler Mahallesi Orhan Uğurlu Caddesi üzerinde bulunan koşu yolu, vatandaşlarca büyük bir ilgi görüyor. Kent halkı soğuyan havaya aldırış etmeden sabah yürüyüşlerine ve sabah sporlarına devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Esenler Mahallesi Orhan Uğurlu Caddesi üzerine halı döşenerek metrelerce uzunluğunda bir yürüyüş yolu yapılmıştı. Yürüyüş yolu üzerinde dinlenmek için banklarda, susayanların su içebilmesi için çeşmede yapan Belediye vatandaşlarca takdir görmüştü.

Koşu yoluna hava şartları ne olursa olsun vatandaşlar ilgi göstermeye devam ediyor. Başta Esenler Mahallesi sakinleri olmak üzere diğer mahallelerden de vatandaşlar bu yol üzerinde koşu, yürüyüş ve sabah sporlarına devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz bu günlerde hava sıcaklıklarının düşmesi, kışın kendisini göstermesine rağmen emekli kent nüfusu sabah sporunu aksatmadan yapmaya devam ediyor. Sabah işe gidiş saatlerinde yeni günün ilk faaliyeti sabah sporu olanlar soğuk günlerde de koşu yolundan vazgeçmedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech