Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GENELDEN YERELE

CHP eski Genel Başkanı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile MHP’li eski yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayımlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de aralarında bulunduğu 171 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame, CHP’ye bomba gibi düştü.

Yenişafak’ın haberine göre; Kaset kumpasının ayrıntılarının anlatıldığı iddianamede, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na başkanlık kapısını açan kumpası FETÖ’nün yaptığı tescillenmiş oldu. Bununla birlikte de Baykal’dan sonra lider olan Kılıçdaroğlu’nun, koltuğu sallanıyor.

Böyle diyor haberde…

Çanakkale yerelinde de “görüntü var. O isimler de var” iddiasındaki kaset furyası aldı başını gidiyor. Delege seçimlerinde çekildiği öne sürülen görüntüler elden ele, sosyal medyadan gazete sayfalarına yayılıyor.

CHP’nin Çanakkale yerelinde “ Yeter artık bu susun gelin şu konuyu içimizde konuşalım ve çözelim” diyecek bir abiye ihtiyacı var gibi görünüyor.

AKP’nin CHP eleştirisine, CHP’den anında cevap geliyor gelmesine de parti içinden kamuoyuna yapılan resmi açıklamalara dahi anında parti içi muhalefetin olması gözlerden kaçmıyor.

Siyasetin içinde olanlara, CHP’nin Çanakkale’deki öne çıkan isimlerine ve gruplarına bu konuyu rahatlıkla anlatabilirsiniz ama sade vatandaşa biraz zor anlatırsınız.

Sade vatandaş şöyle diyor…:

“Birbirleriyle anlaşamıyorlar ki ülkeyi nasıl yönetsinler”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech