Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOK SEVİNECEK BİR DURUM DA YOK

Cumhuriyet davasında savcı 6

Cumhuriyet davasında savcı 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep etti. Savcının talebinin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti tutuklu sanıklar; Ahmet Şık, Murat Sabuncu, Akın Atalay, Emre İper ve Ahmet Kemal Aydoğdu’nun tutukluluk hallerinin devamına karar verirken Kadri Gürsel için ise tahliye kararı verdi. 330 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Kadri Gürsel “Çok fazla sevinecek bir durum da yok. Haksız mesnetsiz suçlamalarla tutuklanan Cumhuriyet çalışanları söz konusu” dedi.

26 Eylül 2017 tarihli bir haber. “Ayvacık İlçesi’nde geçen 6 Şubat 2016’da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören veya yıkılanlar için Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 205 konutun yapımına başladı. Temeli atılan 106 metrekare büyüklüğündeki konutların tamamlanma süresi 6 ay”

Yarımadayı sel vurdu” ardından zarar tespit çalışmaları yapıldı. Can kaybı olmadı ama mal kaybı var. Zarar tespit çalışmaları başladı. Gereken yapılmak üzere sonucun açıklanması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe delege seçimlerinde mavi-beyaz liste yarışından çok kamuoyuna yansıyan iddialar üst üste yapılan açıklamalar dikkat çekiyor. Delege seçimleri sonrası yine tek söylemle bir arada olunup yola devam edilecek mi? Yoksa kazananlar yeni ekip, kaybedenler yeni parti içi muhalefeti mi oluşturacak.

Çok fazla sevinecek bir durum yok bence…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin gerçekleştirdiği tartışmalı referanduma ilişkin tepkisi sürüyor. Erdoğan, “Son ana kadar Barzani’nin böyle bir yanlışa düşeceğine ihtimal vermiyorduk, yanılmışız. İlişkilerimizin tarihin en iyi döneminde olduğu zamanda alınan bu karar açıkçası ülkemize de ihanettir” dedi.

Çok sevinilecek bir durum var mı sizce?

Haa..

Bir de 330 gün sonra cezaevinden tahliye olan gazeteci Kadri Gürsel’in eşi ile öpüşmesinden konu yaratan zihniyete ise soru sormuyorum.

Cevap sosyal medyadan anında verilmiş zaten…

Kadri Gürsel’in eşini öpmesinden bile tahrik oluyorlar. Nasıl Dünya’ya geldiklerini öğrenseler babalarını bıçaklarlar”

Bıçaklarlar mı?

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech