Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

At-yurt!

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve bir cephesi denize sıfır olan, Kredi Yurtlar Kurumu mülkiyetindeki atıl erkek yurdu yıllardır projelendirilmeyi bekliyor. Defalarca gündeme getirilmesine rağmen konu hakkında yetkililerden tek kelime açıklama gelmiyor.

Yeni Kordonda bulunan ve cazip bir lokasyona sahip olan Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu yıllardır proje bekliyor. Zaman içinde iyice tahrip olan, camları ve kapılar kırılan, bazı vatandaşların zaman zaman içerisine girdiği yurdun bahçesi ise atlara tahsis edilmiş durumda görünüyor. Öyle ki yurdun Atatürk Caddesine bakan ana giriş kapısı at dışkısı ile dolmuş vaziyette.

KYK Eski İl Müdürü Mehmet Özkan, yaklaşık bir yıl önce yaptığı açıklamada projelendirmek üzere Ankara temaslarını sürdürdüğünü ifade etmişti.

Ülkemizin birçok bölgesinde okul yokluğundan taşımalı eğitimin zorluklarına göğüs geren çocukların olduğu bilinen bir gerçek. Hal böyle iken, bu kadar büyük ve güzel bir arazide yer alan bu atıl yurdun neden gündeme alınmadığı vatandaşların aklına gelen ilk sorular arasında yer alıyor. KYK Çanakkale İl Müdürü Salih Kılıç’ın konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech