Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kumkaleli melek

ÇOMÜ Ziraat Fakültesi 3.

ÇOMÜ Ziraat Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Simay Üstün Kumkale Köyü’nde ölmek üzere iken bulduğu ve pamuk ismini verdiği köpeği tedavi ettirmeye başladı.

Üniversite Öğrencisi Simay Üstün, örnek bir davranış sergileyerek, Kumkale’de bulduğu yardıma muhtaç köpeği Merkez’e getirerek tedavi ettirmeye başladı. Tedavisinin ardından evine getirdiği köpeğe büyük bir sevgi gösteren yardımsever Üstün; “Onu, o halde köyde bırakamazdım. Hasta olduğunu zaten görür görmez anladım. Hemen Çanakkale’ye getirdik.” dedi.

Hayvanları çok sevdiğini ve yardıma muhtaç bir hayvan gördüğünde asla arkasını dönüp gidemediğini anlatan Üstün sözlerine şu ifadelerle devam etti: “Pamuk geçen sene köydeki evimizin bahçesine gelip doğum yapmıştı. Tesadüfen köye gittiğimizde onu bahçede ve aç bir şekilde bulduk.  Kimse yemek vermemişti ve yavruları iyi değildi. Pamukla bir süre köyde vakit geçirdikten sonra Merkez’e döndük. Bu sene yine köye gittiğimde onu kapıda çok kötü bir halde buldum. Yine doğum yapmıştı ama iyi değildi. Hemen veterinere getirdik. Kısırlaştırmak gerekiyormuş, çünkü çok doğum yapmış ancak pamukta kanserde olduğunu öğrendik. Veteriner tek dozluk bir kemoterapi uyguladı. Tekrar köye götürüp bırakamazdım. Ben de evde bakmaya karar verdim. Alışık olmadığı için çok mutlu olduğunu zannetmiyorum ama bakıma muhtaç. Çok ürkek, her şeyden korkuyor. Biraz daha evde bakınca tekrar köye götüreceğim. Umarım Kumkaleliler de bu konuda duyarlı davranır. Çünkü pamuk sürekli geziyor ve yemek arıyor. İlk gittiğimde resmen aç kalmıştı. Hayvanları çok seviyorum.”

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech