Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZGÜVENİ YÜKSEK

8 Ekim 2017 Pazar

8 Ekim 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimleri  öncesinde yönetim kurulu başkanlığına aday adayı olan işadamı Mustafa Kansu net konuştu…

“9 Nolu komiteden meclis üyesi olmak ilk hedefim”

Kansu, Truva Otel’de basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kısa bir anlatımla seçim öncesi durumu özetleyen işadamı Mustafa Kansu “Nasip olursa önce komite çalışması yapacağım. Komite bizi meclise getirirse bu işe talibiz. İlk hedefim meclis üyesi olmak” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kansu iddiaların aksine şu an ekip çalışmalarında bir sıkıntı olmadığını altını çizerek anlattı. 9 nolu  komiteden seçime gireceğini ve 184 üyenin oy kullanacağını ifade eden Mustafa Kansu “İlk hedefim meclis üyesi olmak. Sonrasında nasipse kavga etmeyen genç, dinamik bir meclis yaratmak istiyoruz. Sandık bana ya dur diyecek ya da yürü” dedi.

Sorulara net yanıtlar veren Kansu seçimler öncesi görüşmelerde ve çalışmalarda bir anlaşmazlığın çıktığı yönündeki soruya ise “Biz kardeşiz aramızda sıkıntı olmaz. ÇTSO yönetim kurulu başkanlığına aday olmayacağını açıklayan sayın Bülend Engin sadece bana değil 11 arkadaşımı birden önermiş ve kendilerine aday olmalarını söylemiştir. O arkadaşlarım da beni öngördü” dedi.

İşadamı Kansu, merak edilen o görüşmeye de net yanıt verdi.

Grubu Başkan Yardımcısı/Teknik Bölüm Başkanı, ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay ile görüşme yapıp yapmadığı sorusuna ise “Evet görüştüm. Sayın Okyay bizim için bilgi ve birikimlerinden yararlanacağımız çok değer verdiğimiz bir işadamı. Meclisimizin başkanıdır” yanıtını veren Kansu Çanakkale ile ilgili projeleri de değerlendirip 2018 Troia yılına ‘çok önemli’ vurgusunu yaptı.

Kahvaltı sonrasında da basın mensuplarıyla çay içip sohbet eden işadamı Mustafa Kansu  özgüveni yüksek, kararlı bir irade olduğunu ortaya koydu. “Kavga etmeyen dinamik bir meclis yaratmak istiyoruz” cümlesi ise ayrıntı da gizli olan özetti.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech