Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UMEY projesinde Sona Doğru

Umurbey Belediyesi 2017 yılında

Umurbey Belediyesi 2017 yılında patentini aldığı UMEY markası ile dünyaya açılmayı planlıyor. Sona yaklaşılan proje ile Umurbey’in lezzetleri satışa sunulmaya başlanacak.

Umurbey Yolu üzerinde Umurbey Belediyesinin işletmesini yaptığı bir akaryakıt istasyonunda yine Belediyeye ait 15 dükkanın inşaatı sona erdi. Bu iş yerlerinin 14 tanesi Belediye tarafından kiraya verilecek. Bir dükkanın işletmesini ise Umurbey Belediyesi gerçekleştirecek. Belediye burada 2015 yılında marka patenti almak için başvurduğu ve bu yıl içerisinde patentini aldığı UMEY markasının ürünlerini satışa sunacak. Umurbeyli vatandaşların el emeği erişte, sütlü göce, kuskus, ıhlamur, dağ kekiği, susam, ve 12 çeşit reçel gibi daha birçok gıda ürünü bu işyerinde satılacak. Ayrıca Umurbey Belediyesi UMEY markası ürünlerin satışını internet üzerinden gerçekleştirerek bu ürünleri tüm dünya ülkelerine ulaştırmayı hedefliyor. Uzun soluklu bir marka yaratmayı planladıklarını ifade eden Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş; “Bu ürünlerin satışı ve tüm dünya ülkelerine Umurbey’in lezzetlerinin ulaştırılması bizim için en önem verdiğimiz projeler arasında yer alıyor” dedi.

‘DUR YOLCU STORE’ YAKINDA HİZMETE GİRECEK

Umurbey Belediyesinden gazetemize yapılan açıklamada Belediyeye ait olan bu 15 iş yerinde bir de Çanakkale’ye özel hediyelik eşyaların satışının yapılacağı ‘Dur Yolcu Store’ mağazasının açılacağı belirtildi. Umurbey Belediyesinden yapılan açıklamada turizm firmaları ve ulaşım firmaları ile yapılan anlaşmalarla buraya daha çok yerli ve yabancı turistin gelmesi adına çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech