Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Can Can Alemlerde

Ukulele Çalıp Türkiye’yi Geziyorlar

Ukulele Çalıp Türkiye’yi Geziyorlar

İranlı turist 2 aydır Türkiye’de ukulele adlı küçük müzik aleti çalıp para kazanarak Türkiye’yi geziyor. Türkiye’den önce turist olarak gittiği Gürcistan’da kendine birde arkadaş edinen İranlı turist, arkadaşıyla beraber 2 aydır İstanbul, Yalova, İzmir ve güney sahillerini gezdikten sonra  Çanakkale’de objektifimize takıldı. Ukulelesini İstanbul’dan aldığını ve ukulele çalmasını İstanbul’da öğrendiğini dile getiren Hamit, Kırgızistanlı Nazik ile buradan İstanbul’a gittikten sonra memleketlerine döneceklermiş. Hayırlı yolculuklar dileriz.

İskele Meydanı’nın Manavı

Hamit Ünebolu küçük tezgah arabasına koyduğu meyveleri satarak geçimini sağlıyor. Önce saat 17.00’de Sardalye Balık Restoran’ın yanında tezgah açtığını belirten Hamit Bey, burada 2 saat durduktan sonra saat 19.00’da İskele Meydanına çıkarak satış yaptığını dile getiriyor. Gece saat 23.00’e kadar burada satış yapmaya devam ettiğini belirten Hamit Ünebolu’nun tezgahında incir 5, üzüm 5, şeftali 4, elma 3 lira. Ne diyelim kolay gelsin.

Doğukan Manço Objektifimize Feribotta Takıldı

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından rahmetli Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, Çanakkale’den feribot ile karşıya Eceabat’a geçti. Gemide görüntülediğimiz ünlü sanatçı DJ Doğukan Manço, Ege’de gerçekleştirdiği tatil sonrasında İstanbul’a dönüş yolunda Çanakkale istikametini tercih etti. Trafik polis memurunu geri çevirmeyerek bir hatıra fotoğrafı da çektiren Doğukan Manço, yoğun trafik dolayısıyla evine geç saatlerde varabildi.

Melih Bey Nişanlısıyla Joker’de

Geçtiğimiz Çarşamba günü aslen Çanakkaleli olan fakat bu aralar okuduğu için Aydın’da bulunan Melih Sağlam objektiflerimize takıldı. Nişanlısı ve can dostları, dost ve bal ile birlikte öğle saati Joker Bar’da oturup günlerini geçiren Melih Sağlam ile Aydınlı nişanlısı Arzu Erbey ile önümüzdeki yaz Eceabat’ta düğün yapıp evlenmeyi planladıklarını söylediler. Tam bir Çanakkale aşığı olduklarını bildiğimiz güzel çifte, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

1.Umurbey Belediyespor Streetball Turnuvası Sürüyor

Umurbey Belediyesi’nin Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda bu yıl birincisini düzenlediği Streetball turnuvası geçtiğimiz Pazartesi günü start almıştı. Umurbey Belediyesi ile birçok yerel şirketin desteğiyle başlayan organizasyon gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Minik ve büyük yaşlar olmak üzere altı kategoride 42 takımın mücadele edeceği turnuva 15 Eylül akşamı final müsabakaları ile son bulacak. Başarılar dileriz.

Kentte Beşiktaş Heyecanı

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’mizde de Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi mücadelesinin heyecanı vardı.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamına tüm yurtta, hatta Avrupa’da olduğu gibi, Çanakkale’mize de Beşiktaş damga vurdu. Beşiktaş’ın 4 gol atarak 3-1 kazandığı maç boyunca Çanakkale’nin bir kısmı adeta hayattan koparak, Beşiktaş’ın maçına kilitlendiler. Beşiktaş attı, Çanakkale coştu desek abartmış olmayız. Özellikle 3. golden sonra büyük sevinç yaşandı. Mekanların pahalı olmasından dolayı bazı vatandaşlar, maçı mekan önlerindeki kaldırımlardan takip etti. Tebrikler Beşiktaş. O geçilemeyen defansın, on ikiden vuran ayaklarına Çanakkale mest oldu.

Galatasaraylı Başkandan Beşiktaş’a Tebrik

Geçtiğimiz Çarşamba akşamına, Türkiye’de ve Avrupa’da damga vuran Beşiktaş’a, kentin başka takım taraftarlarından da tebrik mesajları yağdı.

Beşiktaşlı olmamalarına rağmen Çanakkalelilerin kalbi Beşiktaş ile birlikte attı. Milli şuuru üst seviyeye taşıyan hemen her Avrupa Kupası maçında olduğu gibi, vatandaşlar renk gözetmeksizin tek yürek olarak milletimizi temsil eden kulüplerin arkasında durmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de dün akşam oynanan Porto – Beşiktaş maçının ardından, koyu bir Galatasaray taraftarı olan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından ortaya konuldu. Başkan Gökhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yu 3 -1 mağlup ederek, güzel bir galibiyet alan Beşiktaş’ı tebrik ediyorum.” dedi. Başkan Gökhan’a fair play ruhu adına teşekkür ediyoruz.

Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech