Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Keşke her ilde yapılsa”

Belediye – Esnaf Eylül ayı toplantısı, geçtiğimiz Salı günü Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çeşitli sivil toplum kuruluşu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Her ay yapılan gerçekleştirilen, Çanakkale’deki esnafların sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a esnaf ve sanatkarların karşılaştıkları problemleri aktaran Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu, “Sadece esnaf ve sanatkarların sorunları değil, genel anlamda da; suyunu, kanalizasyonunu aklınıza ne geliyorsa ulaşımına kadar bütün konuları gündeme getirmek adına bir araya geldik. Bu konular içerisinde ilin ulaşımı ile ilgilide Şoförler Odamız var. Gıda ile ilgili Lokantacılar ve Bakkallar Odamız var. Sanayi ile ilgili demircisinden tutun madeni işlere kadar Marangozcular Odası var. Haliyle terziler, elektrikçiler var. Bu Çanakkale’ye hizmet eden insanlar var. Bunları temsil eden oda başkanlarımız var. Onlarla beraber, var olan sorunları buralarda görüşüyoruz. Beraberce karara bağlıyoruz. Bunların birçoğu bürokrasi gibi yaz cevap versin gibi değil. Şuradan telefonu kaldırarak çözümü noktasında bize katkı sağlıyor değerli başkanımız. Bundan dolayı da özellikle Çanakkale Belediyesi Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Daha sonrasında söz alan ve açıklamalarda bulunan Ülgür Gökhan ise “Esnaf bir kentin olmazsa olmazıdır. Fedakar, cefakar ve kentin ekonomisine önemli katkılarda bulunan bir kesimdir. Dolayısıyla esnafların bu içiçe olması gayet doğaldır. Esnaflarla belediyenin iç içe olması gerekir. Çünkü oda mensuplarının belediye ile birebir ilişkileri vardır. Esnaf aynı zamanda bizim gözümüz kulağımızdır. Vatandaş esnafa gider. Bir şikayeti varsa buralarda dile getirir. Biz de esnafa gelen Çanakkalelilerin sorunlarını buralarda çözmeye çalışırız. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımızın da dediği gibi çok yararlı bir toplantı… Keşke her yerde böyle olsa. Önemli işlerde hep beraber oturup çözüm bulsak. İnşallah hayırlı bir toplantı olur.” dedi. Başkanların açıklamalarının ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech