Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’ın paylaşımına CHP’den yanıt

CHP Grup Başkanvekili Bülent

CHP Grup Başkanvekili Bülent Tezcan, Adalet Kurultayı’nın düzenlendiği alanda içki içildiğine dair görüntüler paylaşan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a yanıt verdi. Tezcan görüntüleri yalanlayarak böyle bir girişime müsaade etmeyeceklerini belirtti.

İçki içilmesinin yasak olduğu Adalet Kurultayı kamp alanında çekildiği iddia edilen içki içildiğine dair görüntüler sosyal medyada hızla yayılıyor. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın da twitter hesabında paylaştığı  paylaştığı ve “Kimin ne içtiğinde değiliz ama hiç olmazsa mekânın hatırası için Şehitlik’te yapmasaydınız! Ayıptır, yazıktır..!” yorumunda bulunduğu görüntülere CHP Grup Başkanvekili Bülent Tezcan’dan yalanlama geldi.

Tezcan görüntüleri yalanladı

Tezcan alanda yaptığı açıklamada; “Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan osyal medya hesabından  gerçek olup olmadığı belli olmayan ve burada asla müsaade etmeyeceğiz bazı görüntüleri paylaşarak bu büyük toplantıya, bu güzel toplantıya çamur atma içerisindeler. Yalanlar değişmiyor arkadaşlar, Gezi Direnişi’nde Gezi’yi itibarsızlaştırmak için Kabataş’ta türbanlı bacımıza saldırmışlardı diye bir süreç yönetmeye başlamışlardı, ama yönetemediklerini gördüler. Arkasından camide içki içildi yalanıyla ortaya çıktılar Gezi Direnişi sırasında, onun da yalan olduğu ortaya çıktı. Görüntüleri var dedikleri şeyin de görüntüsü ortaya çıkmadı. Şimdi aynı dil, aynı üslupla, aynı iftiralarla Adalet Kurultayı’nı karalama çabası içindeler. Görüyorum biz adaleti konuştukça güçlü bir kurultay yaptıkça onlar sarhoş oluyor. Bizim adalet sözcüğümüz onları sarhoş ediyor demek. Bir kere şunun altını çiziyorum: Böyle bir yerde böyle bir girişime müsaade etmemiz, es geçmemiz, görmezlikten gelmemiz mümkün değil. Sabaha kadar birçok güvenlik görevlisi alanı tarıyor, sabah çöpler dahi taranıyor, şehitlerimize yakışmayacak tutum içine girilmemesi konusunda sonuna kadar hassasiyet içindeyiz” dedi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech